Guldheden vid gröna skogar

Ort:
Guldheden, Göteborg
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2012
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
86

Det bågformade huset vid Doktor Allards gata består av fem trapphus med fyra till fem våningar. Det har putsade fasader och är utformat så att det får ett fint släktskap med Guldhedens äldre bebyggelse.

Lägenheterna finns i storlekarna 1–4 RoK. Badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare och i köken finns plats för diskmaskin. Flera av lägenheterna har glasade loggior som fungerar både som balkong och halvprivata rum mellan ute och inne. Till varje lägenhet hör också ett lägenhetsförråd på källarplan.

Till huset hör 42 parkeringsplatser: 21 platser i kallgarage och 21 utomhusplatser på parkeringsdäcket ovanpå garaget. Alla bilplatser administreras av Q-Park.

Den lugna gården har naturparkskaraktär, med stora gräsmattor och träaltaner där de boende kan fika och grilla när vädret tillåter. I huset finns också en förskola, vars lekplats är öppen för alla barn när förskolan är stängd.

 

Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger.

Huset är kopplat till COM HEM, och ett grundutbud för TV ingår i hyran. Fiber finns via Bredband 2.

Arkitekt: White

Kvarteret Åkerviolen ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter. 

Ort:
Guldheden, Göteborg
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2012
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
86

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.