Tryggt, privat och socialt på en och samma gång

Ort:
Campus Valla, Linköping
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2007
Typ:
Studentbostäder, hyresrätter
Antal lägenheter:
367

Colonia är det första av ByggVesta studentboenden, utvecklat för studenter som vill ha bra miljöer att bo, plugga och umgås i. Gemensamt och privat. Mer om hur vi tänker om studentboenden kan du läsa här.

Colonia består av åtta vackert utformade hus där vi erbjuder 4 kollektivlägenheter, 341 stycken 1 RoK (25–37 kvm) och 8 stycken 2 RoK (43 och 55 kvm). Alla lägenheter har parkettgolv, vitmålade väggar, kaklade badrum med klinkers på golvet och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje lägenhet har även en personlig cykelparkering på innergården och ett förråd.

Intill vår fastighet finns parkeringsplatser som man kan nyttja i mån av plats, och man köper då biljett via en parkeringsautomat.

Området har sex studierum och en samlingslokal som du kan boka för att till exempel använda biljardbordet eller projektorn. På den underbara innergården, där det också är gratis Wi-Fi, finns det utrymme att sola och grilla tillsammans. Området har även en volleybollplan som kan bokas av de boende.

Colonia har även en egen aktivitetsgrupp som arrangerar pub-, temakvällar och annat trevligt för alla som bor hos oss.

Colonia är byggt med omtanke om både miljö och plånbok. Det innebär en rad smarta saker som gör att du aktivt i vardagen kan påverka hur mycket av jordens resurser du gör av med, men också vad du själv betalar för. Här kan du läsa mer om hur vi tänker när vi bygger.

Arkitekt: Winell & Jern

Colonia ägs av Grön Bostad, ett fastighetsbolag som ägs till lika delar av ByggVesta AB och AFA Fastigheter.

Här kan du läsa mer om alla våra studentboenden - live to grow!

Ort:
Campus Valla, Linköping
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2007
Typ:
Studentbostäder, hyresrätter
Antal lägenheter:
367

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.