Kvarteret Bommen med mälarutsikt

Ort:
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
122

Bommen ägs och förvaltas sedan 2018-03-01 av Rikshem.

Husets U-formade läge öppnar upp mot Mälarens vatten, och från den underbara innergården har du utsikt över småbåtshamnen. Alla fasader är putsade i olika milda nyanser, och de stora loftgångarna som omger husen mot gården ger utrymme för rymligt balkongliv.

Lägenheterna är ljusa och yteffektiva med öppen planlösning, vita väggar, parkett och klinkers. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare och i köket är det förberett för diskmaskin. Lägenheterna finns i storlekarna 2–4 RoK. Vissa lägenheter har egen balkong eller uteplats mot gården.

Du tar dig ner i källarplan med hissen, och där finns både garage, cykelparkering och lägenhetsförråd. Alla bilparkeringar administreras av Q-park.

På gården finns en lekplats, utemöbler och en grillplats. Klätterväxter på spaljéer ramar in gräsmattorna. Här finns också möjlighet att odla grönsaker i odlingslotter/pallkragar. 


Det här huset är byggt som ett Egenvärmehus. Det innebär att det har en extremt låg energiförbrukning, bland annat för att vi återanvänder värmen i ventilationsluften. Här kan du läsa mer om hur vi bygger: http://www.byggvesta.se/byggvesta/hur-vi-bygger/.

Arkitekt: Winell & Jern

Ort:
Status:
Inflyttat
Färdigt:
2015
Typ:
Hyresrätter
Antal lägenheter:
122

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.