ByggVesta söker förvaltningschef

ByggVesta erbjuder bostadsmarknaden gröna och sköna hyresrätter som möjliggör en medveten vardag i Sveriges fem största städer. Våra värdeord är samhällsnytta, omtanke och långsiktighet och sätter standarden för allt vi gör. Nu söker vi en ny förvaltningschef – är det du?


 

Vår förvaltningschef är själva navet i verksamheten och har förmågan att ingjuta trygghet i hela organisationen genom integritet och viljan att hjälpa till när och där det behövs. Eftersom vi på ByggVesta planerar och bygger de bostäder som vi sedan förvaltar är erfarenhetsåterföring centralt. Vårt mantra är att vår kvalitet hela tiden ska bli bättre och att vi ska bygga och förvalta bostäder som vi själva skulle vilja bo i.

Vi vill att du har mycket bred och väldokumenterad erfarenhet av teknisk och ekonomisk förvaltning av bostäder. Du ska dessutom ha förmågan att entusiasmera och coacha medarbetare. Våra primära mål är att optimera kundtillfredsställelse och det ekonomiska fastighetsresultatet och där har förvaltningschefen en nyckelroll i att få den enskilda medarbetaren att förstå hur det ska ske. Alla våra förvaltare förväntas vara sin egen entreprenör och ta ansvar för sina fastigheter utifrån ett helhetsperspektiv – ett förhållningssätt som ställer höga krav på personen som ska leda dem.

Som förvaltningschef har du stor möjlighet att påverka företagets utveckling.

Några av nyckelorden i det som ska levereras in är engagerade medarbetare, ekonomiska resultat enligt budget, optimerad energiprestanda, förhandling av lokalhyresavtal, underhållsplaner, NKI-undersökningar, ansvar vid överlämning av nya bostadsprojekt, bevakning av garantiärenden, erfarenhetsåterföring, kontakt med hyresnämnd och kronofogde, personalplanering och rekrytering, förhandling av driftavtal samt strategiska möten med fastighetsägande bolag och driftentreprenörer. Förvaltningschefen rapporterar till VD på ByggVesta Fastighetsförvaltning.

Som vår förvaltningschef är du medlem av den utökade ledningsgruppen på ByggVesta och kommer därmed ha ett stort mandat och stor möjlighet att påverka företagets utveckling. För rätt person vågar vi lova ett av bostadsmarknadens roligaste jobb. 

Varmt välkommen med din ansökan! Mejla den till marit.appelgren@byggvesta.se senast 30/10, men gärna tidigare – intervjuer och urval sker löpande. 

Kompetenskrav

  • Kompetens på högskolenivå inom teknik och/eller ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Mer än 10 års yrkeserfarenhet från fastighetsförvaltning – erfarenhet av bostadsförvaltning är ett måste.
  • Mer än 5–10 års chefsansvar med mycket goda referenser från tidigare medarbetare.
  • Goda kunskaper i hyresjuridik.
  • Goda kunskaper i MS Office-paketet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Erfarenhet av systemet Momentum (tidigare Husar) är ett plus.

Personliga egenskaper

Senior, positiv, tydlig, förtroendeingivande, förändringsbenägen, modig, ärlig, trygg, strukturerad, vidsynt.

Omfattning och placering

100% med placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.