Bagarmossen, Stockholm

En idyll i södra Stockholm – det är Bagarmossen. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. Bagarmossen har cirka 10 000 invånare.

Här bor du nära både innerstad och natur. I området finns många skolor och förskolor vilket gör att Bagarmossen är mycket omtyckt av bland annat barnfamiljer. Det finns bra kollektivtrafik till och från Bagarmossen. Tunnelbanans gröna linje tar dig till city på 15 minuter, och buss 161 tar dig till Gröndal via söderort.

Natur och fritid

Alldeles utanför knuten finns Nackareservatet där du har gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Badsjöar som Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbana, vackra promenadvägar och joggingspår lockar också.

Att få bo så nära centrala Stockholm men ändå vara omgiven av grönska i ett idylliskt område är en lyx. Här har du nära till allting, vilket gjort att Bagarmossen idag mer än någonsin är ett levande och eftertraktat område. Här vill man bo från första stund.

Förskolor och skolor

Tre grundskolor finns i området: Bagarmossens skola, Bergholmsskolan och Brotorpsskolan samt ett antal förskolor och parklek.

Affärer, restauranger och service

Ett stenkast från kvarteret, i Bagarmossens centrum, finns för övrigt allt man behöver; matbutiker, blomsterhandel, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör samt några restauranger och caféer. 

Du har även nära till stora och härliga Sickla köpkvarter, med shopping och väl utbyggd service, gym samt kultur och underhållning i populära Dieselverkstaden.

 

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.