Välkommen till ett riktigt bra boende

En lite smidigare vardag, bra lägen nära natur, stad och kollektivtrafik, hög service, trygghet och flexibilitet på samma gång – det är några av fördelarna med att bo i hyresrätt hos oss. Viktigast av allt: en lägenhet att trivas i.

 

Att bo i en av våra lägenheter gör det enkelt, tryggt och bekvämt att göra medvetna val i vardagen för att leva miljövänligare. Du har nära till kollektivtrafik, tillgång till cykelrum och ofta bilpool, smidig källsortering och avfallskvarnar. Husen är byggda för att vara riktigt energieffektiva och du får full kontroll över din egen förbrukning av el, värme och varmvatten. Skönt gröna är också våra levande innergårdar – gärna med insektsholkar och andra detaljer som bidrar till biologisk mångfald.


En bra grund ger förutsättningar till ett personligt boende

Bra boende med helhetssyn

Hos oss hittar du lokalt närvarande förvaltare, hjälpsam kundservice och hög servicenivå. I nybyggda hus med hög standard och god tillgänglighet finns plats för ett riktigt bra boende. 

Gröna kontrakt

 När du flyttar in hos oss tecknar vi ett grönt kontrakt. Det är vår gemensamma överenskommelse om att verka för en hållbarare framtid i allt vi gör. Några viktiga punkter handlar om att vara sparsamma med resurser, att minska vår totala förbrukning av energi, el och vatten och återvinna så mycket som möjligt. Den viktigaste pusselbiten för långsiktig hållbarhet är att vi alla gör medvetna val i vår vardag – både vi som hyresvärd och du som hyresgäst.

På byggvesta.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.